Om oss som bor på Landsrönningen

 

Skrivet av Karolina 4 år.

Historia

Hur hitta till oss?

Lotta

Ola

Matilda

Oscar

Karolina

Vi som bor på Landsrönningens kennel är förutom hundarna, Lotta & Ola, våra tre barn Matilda 18, Oscar 16 och Karolina 13.

Vi har tre Goldentikar hemma och det är Lotta som är aktiv med hundarna. Utställning, Viltspår, Apporteringsträning och lite Lydnadsträning är vad våra hundar aktiveras med. Samt att vi är mycket ute i skog och mark. Våra hundar är främst våra bästa kompisar och ska kunna följa med på allt med samma glädje. Lotta är också utbildad allmänlydnadsinstruktör på Brukshundklubben i Grums, vilket är mycket roligt och utvecklande.

Ola är aktiv jägare och datafreak. Han är inte så delaktig i hunderiet men är en behjälplig hand speciellt vid kontakter med nya och gamla valpköpare.

Hur det blev golden och hundar för vår del kan du läsa om på historiesidan.

Vi arbetar bägge två på Billerud AB, Gruvöns bruk i Grums, Ola är linjechef på PM 3 och Lotta Personalman/Drifttekniner på PM 6.  Bägge stormtrivs.

Matilda, som har Ebba som sin hund, med vilken hon tränar lydnad och ev lite freestyle i framtiden, går andra året på estetprogrammet på Klässbols Gymnaisum i Arvika. Matilda var under våren 2005 med och satte upp musikalen Grease, här kan du se bilder.

Oscar går första året på estetprogrammet på Klässbols gymnasium i Arvika. Han spelar gitarr, är sportig och gillar att köra moppe. Oscar spelar fotboll i Värmskog Sportklubb :O)

Karolina som har Stine som sin hund, går i 7:e klass på Klässbols Högstadium.

I familjen finns också två katter, Pelle och Wilma.

Här är vårt nya hus

Här är vårt gamla hus.

 

Godingarna Albin och Tindra, människokusinerna

Nu har vi en människokusin till

Neo, nydöpt med föräldrar!

 

Sidorna skapade med Microsoft Frontpage.