Indras dräktighet

Tillbaka till B-kull

 

18 Juni Dag 59
  Så var det då klart! 11 pigga, jämna valpar kom under loppet av tre timmar. 5 Hanar och 6 Tikar. Indra mår bra och är en perfekt mamma, sköter om sin ungar efter konstens alla regler..........
14 Juni Dag 55
  Bara en vecka kvar.......     Och magen bara växer och växer............        

Indra rör sig nu lika kobent som tjuren Ferdinands mamma som var en väldigt förståndig mor fast hon var en ko........

8 Juni Dag 49
  Bara två veckor kvar. Indra är jättetjock och lägger man handen på hennes mage, kan man nu känna fosterrörelser. Vi har ställt valplådan på plats. ndra äter fortfarande lita dåligt, har delat upp dagsransonen under dagen, så att hon får i sig det hon behöver.
1 Juni Dag 42
  Har varit till Solstadens smådjursklinik med Indra idag, hon har varit lite hängig och svimmade av igår. Prover och EKG togs, allt verkar OK. Någon liten infektion i kroppen har hon så en antibiotika kur blev det. Ett extra ultraljud gjordes också för att se att valparna mår bra i magen och de sprattlade omkring som små fiskar så dem var det inget fel på. Skönt att det finns veterinärer!!
30 Maj Dag 40
  Indra är verkligen "gravid", nu märks det på henne, lite innesluten i sig själv. Äter fortfarande inte med jätteaptit, men magen börjar bli stor så vi har nu börjat dela maten på tre gånger om dan. 

Undrar hur många det är egentligen........................

23 Maj Dag 33
  Indra mår lite illa, och maten smakar inte heller gott. Börjar bli en riktigt liten tjockis och tuttarna har blivit större och mörkare till färgen. 9 spenar har hon så blir det fler valpar får vi se till att det blir rättvist.........
19 Maj Dag 29
  Har varit på Solstadens Smådjursklinik och ultraljudat, det är valpar där inne!! Nu återstår det bara att vänta drygt en månad.
29 April Dag 9
  Nu finns kullen på Goldenklubben valpförmedlingslista. Lite tidigt kanske men man måste våga satsa ;O))

Har beställt tid för ultraljud den 19/5

22 April
  Försök till en andra parning men nu var det försent, tänk att naturen vet precis när det är rätt. Nu väntar vi på ultraljud nån gång mellan dag 28-35. 

Svängde in till Lotta & Kirre på vägen hem och fick hjälp med att ta bort stygnen i tassen.

19-20 April
  Parning, måndagens försök resulterade inte i nån hängning, men på tisdagen fick vi till det. Indra klart mycket enklare att para än hennes mamma var. Jag, Veronica och Thomas kände oss jättenöjda med Mattis och Indras jobb. Planerar en parning till på torsdagen.
16 April
  Ögonlysning av Indra och Lydia, allt helt OK.
11 April
  Påskdagen, vi var på promenad och när vi kom hem så blödde Indras tass ymmigt, ett djupt skärsår i höger framtass, Iväg till djursjukhuset och fich sy ihop den.
8 April, första dagen löp.
  Äntligen löp. Har idag tagit kontakt med Hanhundsägaren, troligtvis parning nästa helg. Har ögonlysningstid nästa fredag.

 

 

Sidorna skapade med Microsoft Frontpage.